Versenyfelhívás

Tisztelt Intézményvezető! Kedves Pedagógusok!

A Móra Tehetségekért Alapítvány (MÓTA) Nyíregyháza ebben az évben is meghíredeti a Móra Matek Matematika Versenyt az általános iskolák 1.-4. évfolyamán tanuló diákok számára.

A verseny menete:

A verseny novembertől márciusig háromfordulós, levelezős formában zajlik, melyet tavasszal a Nyíregyházi Móra Ferenc Általános Iskolában egy döntő fordulóval zárunk le.

Az áprilisi döntő fordulóra a levelezős fordulókban résztvevők száma és elért eredménye alapján egy-egy iskolából évfolyamonként maximum 6 főt hívunk meg.

Amennyiben egy iskolából több versenyző is azonos pontszámot ér el, az iskola dönti el, mely tanuló(k) vesz(nek) részt a döntőben.

 Díjazás:

A levelezős fordulók végén a résztvevők az elért eredményüktől függően arany-, ezüst-, vagy bronzminősítésű Oklevelet, tárgyjutalmat vagy Emléklapot kapnak.

A döntőben évfolyamonként az 1.-6. helyezettet díjazzuk, akik az Oklevél mellé könyv-, vagy tárgyjutalomban részesülnek, s az első három helyezettet a Móra Matek arany-, ezüst-, vagy bronzérmével is megjutalmazzuk. A legeredményesebb iskolát vándorserleggel díjazzuk.

A nevezési lap innen letölthető.

.DOC .PDF

A nevezési határidő: 2017. október 13.  (pótnevezés október 28.)

Nevezési díj: 1600 Ft/fő, melyet a nevezések lezárását követően november 30-ig átutalással, vagy az első forduló feladatlapjaival együtt kiküldött csekken kérünk befizetni.

Kérjük, hogy jelentkezéskor jelezze, melyik fizetési módot választja.

 

A döntő ideje: 2018. április 16. hétfő (9 óra)
A döntő helye: Nyíregyházi Móra Ferenc Általános Iskola; Nyíregyháza Fazekas J. tér 8.

 

A jelentkezéseket a kapcsolattartó pedagógus megjelölésével várjuk iskolánként /évfolyamonként levélben, telefonon, faxon, e-mailben. Egyéni nevezéseket csak abban az esetben tudunk elfogadni, ha az iskolából nincs más versenyző. Elérhetőségeink a Kapcsolat oldalon találhatóak.

Várjuk jelentkezéseiket! Minden nevelőnek és diáknak sikeres tanévet kívánunk!

A szervezők

 

A versenyfelhívás itt letölthető. A versennyel kapcsolatban további információkat a megadott telefonszámokon, vagy e-mailben kérhetnek.

 

Nyíregyháza, 2017. szeptember 20.