Versenyfelhívás

Tisztelt Intézményvezető! Kedves Pedagógusok!

A Móra Tehetségekért Alapítvány (MÓTA) Nyíregyháza ebben az évben is meghíredeti a Móra Matek Matematika Versenyt az általános iskolák 1.-4. évfolyamán tanuló diákok számára.

Nevezési határidő: 2021. október 15. (péntek)

Nevezési díj: 2000 Ft/fő, melyet a nevezések lezárását követően november 30-ig átutalással, vagy az első forduló feladatlapjaival együtt kiküldött csekken kérünk befizetni. A befizetést igazoló szelvény másolatát kérjük a 2. forduló feladatlapjaival számunkra megküldeni. 

Kérjük, hogy jelentkezéskor jelezze, melyik fizetési módot választja.

Hagyományainknak megfelelően versenyünk két részből áll.

 

1. rész – levelezős fordulók

Novembertől márciusig három levelezős fordulóban mérhetik össze tudásukat a jelentkező diákok.

A három levelezős forduló időterve
  A feladatlapok tervezett kiküldési ideje A feladatlapok visszaérkezési határideje
1. forduló 2021. november 8 – 12. 2021. december 1.
2. forduló 2021. december 6 – 10. 2022. január 24.
3. forduló 2022. február 1 – 4. 2022. február 28.

A levelezős fordulók díjazása: a levelezős fordulók végén a résztvevők az elért eredményüktől függően Oklevelet és tárgyjutalmat vagy Emléklapot kapnak.

 

2. rész – meghívásos döntő forduló

Az áprilisi döntő fordulóra a levelezős fordulókban résztvevők száma és elért eredménye alapján egy-egy iskolából évfolyamonként maximum 6 főt hívunk meg. Amennyiben a levelezős fordulókban egy iskolából több versenyző is azonos pontszámot ér el, az iskola dönti el, mely tanuló(k) vesz(nek) részt a döntőben.

A döntő forduló ideje: 2022. április 11. hétfő (9 óra)

A döntő helyszíne:  Nyíregyházi Móra Ferenc Általános Iskola; Nyíregyháza Fazekas J. tér 8.

A döntő díjazása: A döntőben évfolyamonként az 1.-6. helyezett tanulókat díjazzuk, akik az Oklevél mellé könyv-, vagy tárgyjutalomban részesülnek, s az első három helyezettet a Móra Matek arany-, ezüst-, vagy bronzérmével is megjutalmazzuk. A résztvevők száma és elért eredménye alapján az év legeredményesebb iskoláját Vándordíjjal jutalmazzuk.

A jelentkezéseket a kapcsolattartó pedagógus megjelölésével várjuk iskolánként /évfolyamonként levélben, telefonon, faxon, e-mailben. Egyéni nevezéseket csak abban az esetben tudunk elfogadni, ha az iskolából nincs más versenyző. Elérhetőségeink a Kapcsolat oldalon találhatóak

A nevezési lap innen letölthető.

.DOC .PDF

 

Várjuk jelentkezéseiket! Minden nevelőnek és diáknak sikeres tanévet kívánunk!

A szervezők

 

A versenyfelhívás itt letölthető. A versennyel kapcsolatban további információkat a megadott telefonszámokon, vagy e-mailben kérhetnek.

 

Nyíregyháza, 2021. szeptember 20.